Wijncadeau

Oude Port of Madeira, Sauternes of Coteaux du Layon?
Ik heb ze liggen. Meer dan een eeuw oud, vanaf 1900!

Iets te vieren en op zoek naar een origineel cadeau voor een jubileum, een verjaardag, een huwelijk of zo maar iets speciaals voor uzelf?

Ik heb een uitgebreid assortiment exclusieve oude (dessert)wijn, Port en madeira die nog drinkbaar is. (zie DE LIJST)2017

De afgelopen jaren heb ik uitgebreide collectie opgebouwd met oude en zeldzame flessen. Bent u op zoek naar een port uit bijvoorbeeld 1977 of een fles Sauternes uit 1961? Ik heb ze liggen.

Van de meeste jaargangen zijn slechts één tot enkele flessen beschikbaar. In onderstaande lijst ziet u wat leverbaar is. Bel (026 – 363 46 55) of mail (peter@wijnkoperijmeijrink.nl) mij gerust voor informatie over deze kelderschatten.

De wijnen liggen opgeslagen in een kelder onder de winkel. Deze kelder dateert uit 1837 met een perfect constante temperatuur van circa 13° C; optimale condities om de wijnen te bewaren.

Naast de verkoop van zeldzame wijnen en Port, koop ik ook oude wijnen en Port op. Mocht u verder een jaartal zoeken dat niet op DE LIJST  staat of bent u op zoek naar die ene fles of kist wijn die nog ontbreekt in uw verzameling, neem dan contact op.

%d bloggers liken dit: