Wijnkado – Port, Madeira & Sweet Wines

Wijncadeau - Old and Rare Wines and Port and Madeira

Iets te vieren en op zoek naar een origineel cadeau voor een jubileum, een verjaardag, een huwelijk of zo maar iets speciaals voor uzelf?

De afgelopen jaren heb ik uitgebreide collectie opgebouwd met oude en zeldzame Ports Madeira’s en Sweet Wines. Bent u op zoek naar een Port uit bijvoorbeeld 1977 of een fles Sauternes uit 1961? Ik heb ze liggen. Maar … van de meeste jaargangen zijn slechts één tot enkele flessen beschikbaar.

Specials

In onderstaande lijst zie je wat leverbaar is. Als je favoriete jaar niet in de lijst staat, dan is hij mogelijk nog wel verkrijgbaar. En als je iets speciaals wilt wat helemaal net in de lijst staat: laat het weten! Neem even contact met mij op (bel 026 – 363 46 55 of mail peter@wijnkoperijmeijrink.nl ). Dan ga ik op onderzoek uit. Nog steeds leverbaar? Dan is je wijn meestal met een paar dagen in huis.

Opslag

Rivesaltes – een versterkte wijn ((Vin Doux Naturel)

De wijnen liggen opgeslagen in mijn wijnkelder. Die dateert uit 1837 en heeft een perfect constante temperatuur van circa 13° C; optimale condities om de wijnen te bewaren.

Inkoop

Naast de verkoop van zeldzame Ports, Madeira’s en Sweet Wines, koop ik ook oude wijnen op. Ik ben continu op zoek naar flessen die goed bewaard zijn. Dus mocht je je wijn willen verkopen of weet je iemand die dat graag wil? Ik kom langs voor een vrijblijvende taxatie. Geen extra bijkomende kosten.

Up-to-date

Eens per maand werk ik de lijst bij. Omdat er geregeld verkoop plaatsvindt, is het toch verstandig om bij interesse in een bepaald jaar mij even te bellen (026 – 363 46 55).

De Lijst

Zoeken

De Lijst is doorzoekbaar. Klik op een willekeurige cel in de Lijst. Druk vervolgens de toetsen ‘ctrl’ en ‘f’ tegelijkertijd in. Type vervolgens je zoekterm in het invulveld en klik op ‘zoeken’.


Gerelateerde informatie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00