Voorintekening, zo werkt het

Hoe kun je meedoen met Voorintekening?

Samen Importeren is Samen Profiteren

De Voorintekening is een uitstekende manier om samen te genieten van de beste wijnen tegen een goede prijs. Samen ‘importeren’, samen profiteren. We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe systeem ons alleen maar ten goede zal komen. Doe dus mee aan de Voorintekening en geniet van de beste wijnen tegen de beste prijs.

En zo werkt het:

Stap 1: Bekijk het aanbod

Houd onze website of nieuwsbrief in de gaten voor het nieuwste aanbod van Voorintekening-wijnen. We maken steeds een zorgvuldige selectie van de betere wijnen die op dat moment beschikbaar zijn.

Stap 2: Proeven vooraf

Voordat je wijn bestelt, zijn de wijnen in de winkel te proeven. Zo ben je zeker van je keuze en kiest je de wijn die het beste bij je smaak past.

Stap 3: Voorintekening

Heb je een keuze gemaakt, dan schrijf je je in voor de Voorintekening. Daarmee bevestig je de aankoop van de door u geselecteerde wijn(en). Voorintekening is mogelijk door:

  • Het formulier op de website te printen, in te vullen en te mailen of af te geven in de winkel
  • In de winkel (na het proeven) het intekenformulier in te vullen
  • De bestelling telefonisch of via WhatsApp door te geven (u ontvangt daarna een bevestiging)

Let op: de Voorintekening heeft altijd een uiterste datum omdat na sluiting de wijn direct bij de wijnboer besteld wordt, en tegelijkertijd ook het transport geregeld.

Stap 4: Vooraf betalen

De betaling gebeurt bij de inschrijving. Dit garandeert je afname en zorgt ervoor dat we deze topwijnen tegen een aantrekkelijke prijs – korting op de gebruikelijke verkoopprijs – kunnen aanbieden.

Stap 5: Levering

Na betaling gaan we de wijnen bestellen. Over het algemeen zijn die dan binnen een maand beschikbaar. Soms is de oplage bij de wijnboer zo klein dat hij de bestelling eerst nog moet bottelen, wat kan leiden toch beperkte vertraging. Maar het gaat toch heel snel. Dit in tegenstelling tot het traditionele systeem (voorverkoop), waarbij je soms tot twee jaar moest wachten op je wijn.

Voordeel

Het voordeel van de Voorintekening is dus tweeledig: je geniet van een aantrekkelijke korting op de normale verkoopprijs en krijgt de wijn sneller geleverd. Dus: Samen Importeren is Samen Profiteren!


Samen importeren:

Domaine Auvigue – voorintekening tot 15 juli 2023 (website wijnproducent)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00