5+1 actie: Corbières 2021 – Château Fournas

5+1 actie – koop 6 flessen Corbières 2021 en betaal 5 flessen
Normale prijs per fles € 11,75 = zes flessen voor € 70,50


Het landgoed van Château de Fournas ligt in de uitlopers van de Pyreneeën, waardoor het een uniek terroir heeft voor de productie van kwaliteitswijnen.

De wijnstokken van het Château staan op klei-kalksteenbodems, die rijk zijn aan mineralen en voedingsstoffen die essentieel zijn voor de groei van de wijnstokken. Het landgoed richt zich voornamelijk op de productie van rode wijnen, gemaakt van traditionele druivenrassen als Carignan, Grenache, Syrah en Mourvèdre.

5+1 actie Corbières 2021

De wijnen staan ​​bekend om hun kwaliteit en expressie van het terroir. De rode wijnen hebben een intense kleur, aroma’s van rood fruit en kruiden en een tanninestructuur waardoor ze een goed rijpingsvermogen hebben. 

Naast het produceren van kwaliteitswijnen zet Château Fournas zich in voor duurzame en milieuvriendelijke wijnbouwpraktijken. Het landgoed maakt gebruik van biologische en biodynamische landbouwtechnieken om kwaliteitsdruiven te produceren met behoud van de gezondheid van de bodem en het omliggende ecosysteem.

Kortom, Château de Fournas is een gerenommeerd wijndomein in de regio Languedoc-Roussillon, dat kwaliteitswijnen produceert op duurzame en milieuvriendelijke wijze.


Corbières 2021

Château de Fournas
Corbières AOP
Frankrijk – rood

Druiven: Grenache, Carignan, Cinsault en Syrah
Alcohol: 13,5%
Drinken: nu, tot 2026

Aroma’s: heerlijke sappige, solide gestructureerde aanzet. Smakelijke en zachte tannine. Buitengewoon goed streek-getypeerd met kenmerkende kruidigheid.

Gastronomisch: drink ‘m bij gegrilde kipgerechten en stoofgerechten als hachée. Ook heerlijk bij lasagne en harde kazen.

Van € 11,75  Voor €9,80 (bij aankoop 6 flessen)

5+1 actie Corbières 2021 Château de Fournas – Van € 11,75 voor € 9,80 per fles bij aankoop van 6 flessen


Alle prijzen zijn inclusief btw en per fles of per bag-in-box.

De aanbieding geldt tot en met 11 mei 2024 en/of zolang de voorraad strekt.

Aankopen van 6 flessen of meer worden in de regio gratis thuisbezorgd.

(Prijswijzigingen en druk- en schrijffouten voorbehouden.)

Gerelateerde berichten

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00