Wijnfestival Arnhem, vier het goede leven!

Wijnkoperij Meijrink is ook Wijnpartner op de première van het Wijnfestival Arnhem. Peter schenkt Beaujolais!

Locatie: Park Angerenstein
Dag: 22 juni 2024
Tijd: van 14.00 tot 22.00 uur

Op zaterdag 22 juni is de 1e editie van Wijnfestival Arnhem en kun je in een sfeervolle omgeving genieten van een groot aanbod van wijnen uit eigen regio, binnen- en buitenland, in Park Angerenstein in Arnhem!

Lekker struinend door het park, geniet je onder het zonnetje van een goed glas wijn, lekkere bijpassende gerechtjes, smaakvolle borrelplanken en live muziek!Er is keuze uit verschillende soorten wijnen van wijnwinkels en wijnmakers, die jou graag hun heerlijke wijnen schenken: witte of rode wijn, rosé of bubbels. Je krijgt de wijn geschonken in jouw eigen wijnglas (proefmaat 7,5 cl) zodat je meerdere wijnen kunt proeven waar de wijnaanbieders je graag alles over vertellen.

Je koopt voor Wijnfestival Arnhem via deze website een ticket waarbij toegang, een fraai proefglas (dat je mag houden) en 2 consumptiemunten inbegrepen zijn. Extra munten koop je op het festivalterrein.

Wijnmakers en wijnwinkels uit Arnhem en omgeving laten jou hun lekkerste wijnen proeven en de keuze is reuze! Je kunt genieten van meer dan 100 verschillende wijnen: wit, rosé, rood en bubbels!

Algemene info

wijnfestival arnhem wijnpartner.jpg

De entree van het festivalterrein vind je aan de Julianalaan in Arnhem. Kom bij voorkeur te voet of met de fiets: aan de rand van het festivalterrein is een gratis fietsenstalling ingericht en treinstation Arnhem Presikhaaf ligt op 10 minuten loopafstand. 

Tijdens het festival kan alleen uit de speciale Wijnfestival Arnhem wijnglazen worden gedronken en betaal je met consumptiemunten. Het is niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen.

 Bij een ticket is een fraai wijnglas + 2 consumptiemunten inbegrepen. Het wijnglas mag je houden, er is dus geen statiegeldregeling. Het wijnglas houd je de hele dag bij je. Op het terrein zijn spoelpunten om zelf je wijnglas te spoelen. Laat je onverhoopt je wijnglas kapot vallen, dan kun je voor 1 munt een nieuw wijnglas kopen.

 Bij de ingang van het festivalterrein toon je het door jou aangeschafte ticket. Hier ontvang je je wijnglas (proefmaat 7.5 cl) en 2 consumptiemunten en kun je ook meteen munten bijkopen. 

De consumptiemunten koop je aan de kassa bij de ingang van het festivalterrein. Je kunt bij de kassa alleen met PIN betalen. De munten zijn te gebruiken bij alle wijn- en eetkraampjes.

​Er is ook alcoholvrije wijn en frisdrank verkrijgbaar. Tevens is er een gratis drinkwatervoorziening met koud water. Tip: drink bij warm weer voldoende water!

​Tijdens het festival worden foto’s en video-opnames gemaakt voor promotionele doeleinden. Met het betreden van het terrein ga je er mee akkoord dat je mogelijk in deze beelden voorkomt.

De minimale leeftijd voor toegang is 18 jaar. De organisatie behoudt zich het recht voor om personen van het festivalterrein te weigeren of te verwijderen. Huisdieren worden op het terrein niet toegelaten.

Online tickets € 21 / dagkassa € 25 inclusief entree + wijnglas + 2 munten

op dronk wijnfestival venlo.jpg

Website Wijnfestival Arnhem


Dit vind je misschien ook leuk

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00